Ayşe Begüm Onbaşı Dünya Şampiyonu / 'Altın kız' Ayşe Begüm Onbaşı madalyaya doymuyor : 29 mayıs 2021, cumartesi 06:58 son güncelleme:

Ayşe Begüm Onbaşı Dünya Şampiyonu / 'Altın kız' Ayşe Begüm Onbaşı madalyaya doymuyor : 29 mayıs 2021, cumartesi 06:58 son güncelleme:. 19 yaşındaki milli sporcu ayşe begüm onbaşı, azerbaycan'ın başkenti bakü'de düzenlenen aerobik cimnastik dünya şampiyonası'nda 21.850 puanla dünya şampiyonu oldu. Ayşe begüm onbaşı ismini duymayan ve her başarısında göğsü kabarmayan insan var mıdır? // milli jimnastikçi ayşe begüm onbaşı'ndan tarihi bir başarı daha geldi. Ayşe begüm onbaşı 9 aralık 2001'de manisa'da doğdu. Finalde ise bunun da üstüne çıkarak 21.850 puan toplayan ayşe begüm onbaşı, tüm rakiplerini geride bırakarak dünya şampiyonu unvanının sahibi oldu.

Ayşe begüm onbaşı ilk kez yarıştığı büyükler kategorisinde orada dünya şampiyonu oldu. Sayın cumhurbaşkanımıza tebrikleri için şükranlarımızı arz ediyoruz. Ego spor kulübümüzün sporcusu ayşe begüm onbaşı, bakü'de düzenlenen aerobik cimnastik dünya şampiyonası'nda dünya şampiyonu olarak bizleri çok mutlu etti. Dünya şampiyonu olarak tarihi bir başarı elde eden ayşe begüm onbaşı ile telefonda görüşen cumhurbaşkanı erdoğan, milli sporcuyu kutladı. Milli cimnastikçi ayşe begüm onbaşı aerobik cimnastik dünya şampiyonası'nda altın madalya kazandı.

Ayşe Begüm Onbaşı - Esneme Hareketleri
Ayşe Begüm Onbaşı - Esneme Hareketleri from img.redbull.com
Milli cimnastikçi ayşe begüm onbaşı aerobik cimnastik dünya şampiyonası'nda altın madalya kazandı. Aerobik cimnastik dünya şampiyonası'nda ayşe begüm onbaşı altın madalya kazandı. Türkiye jimnastik federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre; Kez sandviç yeme şampiyonu oldu. Çok mutlu olduğunu ifade eden dünya şampiyonu ayşe begüm onbaşı, öncelikle çok mutluluk vericiydi. Ayşe begüm onbaşı ile senelerdir partnerlik yapıyoruz ve bize çok katkısı var diye konuştu. Fig dünya kupası'nda 20 bin 700 puan alarak podyumun en üst basamağına çıkan ayşe begüm onbaşı, elemelerde birinci olduğumda artık altın madalyaya uzanabileceğime daha da emin oldum. Milli sporcu ayşe begüm onbaşı, aerobik jimnastik dünya şampiyonası'nda altın madalya kazandı.

Dünya şampiyonu olarak bizleri gururlandıran ayşe begüm onbaşı'nın başarısında başta ailesi olmak üzere emeği olan herkese teşekkür ediyorum.

Kez sandviç yeme şampiyonu oldu. Ego spor kulübümüzün sporcusu ayşe begüm onbaşı, bakü'de düzenlenen aerobik cimnastik dünya şampiyonası'nda dünya şampiyonu olarak bizleri çok mutlu etti. Çok mutlu olduğunu ifade eden dünya şampiyonu ayşe begüm onbaşı, öncelikle çok mutluluk vericiydi. Milli sporcu ayşe begüm onbaşı, aerobik jimnastik dünya şampiyonası'nda altın madalya kazandı.haberin tamamı için. 29 mayıs 2021, cumartesi 06:58 son güncelleme: .olarak algılar ama bu konuşma beni kamçıladı ve bunun sonucunda da dünya şampiyonu oldum 2016'da. Cumhurbaşkanımız recep tayyip erdoğan, dünya şampiyonu sporcumuz ayşe begüm onbaşı'yı arayarak tebriklerini iletti. Çok mutluyuz, oraya çıkarken türkiye'nin, kadının gücünü göstermeye diye çıkmıştık. Ayşe begüm onbaşı ile senelerdir partnerlik yapıyoruz ve bize çok katkısı var diye konuştu. Türkiye jimnastik federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre; Milli jimnastikçi ayşe begüm onbaşı, portekiz'de düzenlenen aerobik jimnastik dünya kupası'nda altın madalya kazandı. 11 yaşından beri milli formayı taşıyan ayşe begüm onbaşı red bull atletidir. Dünya şampiyonu olarak tarihi bir başarı elde eden ayşe begüm onbaşı ile telefonda görüşen cumhurbaşkanı erdoğan, milli sporcuyu kutladı.

Milli jimnastikçi ayşe begüm onbaşı, portekiz'de düzenlenen aerobik jimnastik dünya kupası'nda altın madalya kazandı. Aerobik cimnastik disiplininde alt kategorilerde dünya ve avrupa şampiyonu olan red bull sporcusu ayşe begüm onbaşı, böylelikle kariyerinin ilk büyükler dünya şampiyonluğunu elde etti. Milli cimnastikçi ayşe begüm onbaşı aerobik cimnastik dünya şampiyonası'nda altın madalya kazandı. Güney kore'de 13 haziran'da başlayan 14. Çok mutluyuz, oraya çıkarken türkiye'nin, kadının gücünü göstermeye diye çıkmıştık.

Ayşe Begüm Onbaşı dünya şampiyonu oldu
Ayşe Begüm Onbaşı dünya şampiyonu oldu from www.istekadinlar.com
Milli sporcu ayşe begüm onbaşı, aerobik jimnastik dünya şampiyonası'nda altın madalya kazandı.haberin tamamı için. Aerobik cimnastik disiplininde alt kategorilerde dünya ve avrupa şampiyonu olan red bull sporcusu ayşe begüm onbaşı, böylelikle kariyerinin ilk büyükler dünya şampiyonluğunu elde etti. // milli jimnastikçi ayşe begüm onbaşı'ndan tarihi bir başarı daha geldi. Dünya şampi̇yonu ci̇mnasti̇kçi̇ 24'te ayşe begüm onbaşı, azerbeycan bakü'de düzenlenen aerobik cimnastik dünya şampiyonası'nda altın madalya kazandı. Dünya şampiyonu olarak tarihi bir başarı elde eden ayşe begüm onbaşı ile telefonda görüşen cumhurbaşkanı erdoğan, milli sporcuyu kutladı. Milli sporcu ayşe begüm onbaşı, aerobik cimnastik dünya şampiyonası'nda altın madalya kazandı. 19 yaşındaki milli sporcu ayşe begüm onbaşı, azerbaycan'ın başkenti bakü'de düzenlenen aerobik cimnastik dünya şampiyonası'nda 21.850 puanla dünya şampiyonu oldu. .olarak algılar ama bu konuşma beni kamçıladı ve bunun sonucunda da dünya şampiyonu oldum 2016'da.

Ayşe begüm onbaşı ile senelerdir partnerlik yapıyoruz ve bize çok katkısı var diye konuştu.

Milli sporcu ayşe begüm onbaşı, aerobik jimnastik dünya şampiyonası'nda altın madalya kazandı.haberin tamamı için. Başarısıyla, aldığı madalyalarla adından söz ettiren ayşe begüm onbaşı, bir kez daha ülkenin göğsünü kabarttı. Çok mutluyuz, oraya çıkarken türkiye'nin, kadının gücünü göstermeye diye çıkmıştık. Dünya şampi̇yonu ci̇mnasti̇kçi̇ 24'te ayşe begüm onbaşı, azerbeycan bakü'de düzenlenen aerobik cimnastik dünya şampiyonası'nda altın madalya kazandı. // milli jimnastikçi ayşe begüm onbaşı'ndan tarihi bir başarı daha geldi. Azerbaycan'ın başkenti bakü'de düzenlenen aerobik cimnastik dünya şampiyonası'nda milli sporcu ayşe begüm onbaşı altın madalya kazanarak dünya şampiyonu oldu. Ayşe begüm onbaşı ismini duymayan ve her başarısında göğsü kabarmayan insan var mıdır? Ayşe begüm onbaşı 9 aralık 2001'de manisa'da doğdu. Ego spor kulübümüzün sporcusu ayşe begüm onbaşı, bakü'de düzenlenen aerobik cimnastik dünya şampiyonası'nda dünya şampiyonu olarak bizleri çok mutlu etti. 11 yaşından beri milli formayı taşıyan ayşe begüm onbaşı red bull atletidir. 29 mayıs 2021, cumartesi 06:58 son güncelleme: Çok mutlu olduğunu ifade eden dünya şampiyonu ayşe begüm onbaşı, öncelikle çok mutluluk vericiydi. Milli sporcu ayşe begüm onbaşı, aerobik jimnastik dünya şampiyonası'nda altın madalya kazandı.

Aerobik cimnastik disiplininde alt kategorilerde dünya ve avrupa şampiyonu olan red bull sporcusu ayşe begüm onbaşı, böylelikle kariyerinin ilk büyükler dünya şampiyonluğunu elde etti. Türkiye jimnastik federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre; Başarısıyla, aldığı madalyalarla adından söz ettiren ayşe begüm onbaşı, bir kez daha ülkenin göğsünü kabarttı. Ayşe begüm onbaşı ilk kez yarıştığı büyükler kategorisinde orada dünya şampiyonu oldu. Çok mutlu olduğunu ifade eden dünya şampiyonu ayşe begüm onbaşı, öncelikle çok mutluluk vericiydi.

Ayşe Begüm Onbaşı, Dünya Şampiyonu Oldu
Ayşe Begüm Onbaşı, Dünya Şampiyonu Oldu from 4.bp.blogspot.com
Aerobik cimnastik disiplininde alt kategorilerde dünya ve avrupa şampiyonu olan red bull sporcusu ayşe begüm onbaşı, böylelikle kariyerinin ilk büyükler dünya şampiyonluğunu elde etti. Fig dünya kupası'nda 20 bin 700 puan alarak podyumun en üst basamağına çıkan ayşe begüm onbaşı, elemelerde birinci olduğumda artık altın madalyaya uzanabileceğime daha da emin oldum. Hayat normale döndüğünde ayşe begüm onbaşı hangi yarışmalara katılacak? .olarak algılar ama bu konuşma beni kamçıladı ve bunun sonucunda da dünya şampiyonu oldum 2016'da. Kez sandviç yeme şampiyonu oldu. 15 yaşındaki ayşe begüm onbaşı dünya şampiyonu oldu. Finalde ise bunun da üstüne çıkarak 21.850 puan toplayan ayşe begüm onbaşı, tüm rakiplerini geride bırakarak dünya şampiyonu unvanının sahibi oldu. Azerbaycan'ın başkenti bakü'de düzenlenen aerobik cimnastik dünya şampiyonası'nda milli sporcu ayşe begüm onbaşı altın madalya kazanarak dünya şampiyonu oldu.

Aerobik cimnastik disiplininde alt kategorilerde dünya ve avrupa şampiyonu olan ayşe begüm onbaşı, böylelikle kariyerinin ilk büyükler dünya şampiyonluğunu elde etti.

29 mayıs 2021, cumartesi 06:58 son güncelleme: Ayşe begüm onbaşı ilk kez yarıştığı büyükler kategorisinde orada dünya şampiyonu oldu. Aerobik cimnastik dünya şampiyonası'nda ayşe begüm onbaşı altın madalya kazandı. Milli cimnastikçi ayşe begüm onbaşı aerobik cimnastik dünya şampiyonası'nda altın madalya kazandı. Sayın cumhurbaşkanımıza tebrikleri için şükranlarımızı arz ediyoruz. Çok mutluyuz, oraya çıkarken türkiye'nin, kadının gücünü göstermeye diye çıkmıştık. Milli sporcu ayşe begüm onbaşı, aerobik cimnastik dünya şampiyonası'nda altın madalya kazandı. Son daki̇ka haberi̇.milli sporcu ayşe begüm onbaşı, aerobik cimnastik dünya şampiyonası'nda altın madalya kazandı. Aerobik cimnastik disiplininde alt kategorilerde dünya ve avrupa şampiyonu olan ayşe begüm onbaşı, böylelikle kariyerinin ilk büyükler dünya şampiyonluğunu elde etti. Cumhurbaşkanımız recep tayyip erdoğan, dünya şampiyonu sporcumuz ayşe begüm onbaşı'yı arayarak tebriklerini iletti. Ayşe begüm onbaşı ile senelerdir partnerlik yapıyoruz ve bize çok katkısı var diye konuştu. Kiziniz altinla geli̇yor dünya şampiyonu olan onbaşı'ya tebrik yağdı. Azerbaycan'ın başkenti bakü'de düzenlenen aerobik cimnastik dünya şampiyonası'nda milli sporcu ayşe begüm onbaşı altın madalya kazanarak dünya şampiyonu oldu.

Milli cimnastikçi ayşe begüm onbaşı aerobik cimnastik dünya şampiyonası'nda altın madalya kazandı ayşe begüm onbaşı. Dünya şampiyonu olarak bizleri gururlandıran ayşe begüm onbaşı'nın başarısında başta ailesi olmak üzere emeği olan herkese teşekkür ediyorum.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama